woensdag 27 januari 2021

Geen Externe Competitie dit seizoen

 RSB-competitie 2020-2021 definitief afgelast


26-01-2021

Vanuit het RSB bestuur is lange tijd gehoopt op versoepelingen van de Corona-maatregelen, zodat het spelen van de RSB competitie in seizoen 2020-2021 mogelijk zou zijn. Vorige week is er op de persconferentie van het kabinet een avondklok aangekondigd die afgelopen weekend in is gegaan.

Het RSB bestuur heeft besloten dat het aantal versoepelingen dat nodig is om weer in competitieverband te kunnen gaan schaken onbereikbaar hoog is geworden om dit seizoen nog competitie te kunnen gaan spelen. We moeten dus concluderen dat er dit seizoen helaas geen RSB competitie gespeeld kan gaan worden.

Zodra het weer mogelijk is dit seizoen om wedstrijden te gaan schaken, zullen we als RSB bestuur toernooien organiseren zodat de leden die dit wensen het weer tegen elkaar kunnen opnemen.

Met vriendelijke groet,
André van der Graaf
Competitieleider RSB

2 opmerkingen:

  1. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypothecaire lening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn firma. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rentevoet - Betaalbare rentevoet van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over ons leningsaanbod, stuur ons dan alstublieft uw leningsverzoek via dit e-mailadres sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of op WhatsApp via +447903159998

    Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vraag een lening aan bij NOVELTY FINANCE (noveltyfinances@gmail.com) met een rentepercentage van 3%.

    Of u nu uw levensstijl een boost wilt geven of u heeft een onverwachte uitgave, een lening van NOVELTY FINANCE is de kosteneffectieve manier om dit te realiseren.

    NOVELTY FINANCE is flexibel: u kunt tot vijf miljoen euro (€ 5.000.000,00) lenen, met passende aflossingsperiodes variërend van 6 maanden tot 30 jaar. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan persoonlijke leningen, zakelijke leningen, woningkredieten en schuldconsolidatieleningen die kunnen worden aangepast aan uw veranderende behoeften en omstandigheden tegen een rentepercentage van 3%.

    Wat je krijgt:
     Onmiddellijke toegang tot uw geld na goedkeuring
     Concurrerende rentetarieven
     Flexibele terugbetalingsvoorwaarden
     De mogelijkheid om uw lening sneller af te betalen (extra betalingen verminderen het kapitaalbedrag van de lening)
     Gemakkelijke goedkeuring als u extra geld nodig heeft
     Uw eerste aflossing van de lening begint zes maanden na goedkeuring.

    Hoe toe te passen:
    Een lening aanvragen is snel en eenvoudig!
    Bedrijven of individuen die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van een lening bij Novelty Finance die meer informatie nodig hebben over HOE AANMELDEN, dienen EEN E-MAIL TE STUREN naar (noveltyfinances@gmail.com) OF neem contact op met Krystian Damian op WhatsApp via +48732121095 voor meer informatie en mondelinge briefings. Van toepassing zijn.

    BeantwoordenVerwijderen