vrijdag 4 september 2020

Corona protocol en verantwoordelijken

 Beste leden,

Aanstaande maandag starten we het seizoen met een competitieronde. Zoals jullie begrijpen zullen we moeten voldoen aan een aantal eisen in dit tijdsgewricht waar het Coronavirus rondwaart.

Binnen de vereniging is Paul Blok de coronaverantwoordelijke, en Marcel Bergen zijn vervanger. Je kunt hen aanspreken als je vragen hebt met betrekking tot het schaken en Corona.
Hieronder het Cornonaprotocol zoals dit vanaf heden geldt:


Corona protocol september 2020 SVM

1. Als je gezondheidsklachten hebt: blijf thuis!! Klachten die kunnen wijzen op corona zijn neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, koorts en benauwdheid. Bij binnenkomst kan door de barvrouw/barman een korte mondelinge gezondheidscheck worden gedaan, net als nu in de horeca wordt gedaan. Ook kunnen contactgegevens worden gevraagd. Tevens moet je je handen reinigen; er is handzeep aanwezig

2. We spelen op anderhalve meter afstand van elkaar. De tafels in het wijkgebouw mogen derhalve niet verplaatst worden. We spelen aan dezelfde tafels als gebruikelijk maar we zitten een kwartslag gedraaid en zitten dus verder van elkaar. Je dient achterover geleund te zitten, niet over het bord gebogen als je niet aan zet bent.

3. We schudden geen handen.

4. Het is toegestaan om bij andere partijen te kijken mits iedereen te allen tijde op anderhalve meter afstand van elkaar blijft.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten