maandag 9 november 2020

De schaakvereniging in Corona tijd #november

 Beste leden,

Vooralsnog ziet het er niet naar uit dat we elkaar op korte termijn in het wijkgebouw de Flat gaan zien. De maatregelen om het virus te beteugelen laten dit helaas niet toe. Zodra hier weer zicht op komt, zal het bestuur de leden inlichten.

Een aantal leden speelt al een aantal weken 1 op 1 thuis zoals u hier heeft kunnen lezen. Vers bloed is wel nodig om hiermee verder te kunnen, dus meld u aan bij Marcel!

De RSB heeft voorlopig , de voor dit najaar geplande, competitiewedstrijden uitgesteld tot 2021.

De jeugd heeft wel nog een "clubavond" en wel online. Met Zoom en LiChess geven Marcel en Martin les aan de kinderen, en wordt er na de les gesnelschaakt.

Verder zijn er twee initiatieven van de KNSB:

Op de zaterdagmiddagen 19 december, 16 januari, 30 januari, 13 februari en 27 februari wordt een Online KNSB-competitie gespeeld. Via de website chess.com. Daarvoor kunnen we teams opgeven. Een team bestaat uit maximaal tien personen. Per speeldag worden twee wedstrijden gespeeld. Geef u op bij Paul indien u interesse heeft!

Meer info vind je hier

En er is een online schaakkampioenschap van Nederland

Over enkele weken vindt het NK 2020 online plaats. De voorrondes beginnen op maandag 16 november waarna op zondag 22 november de finale zal plaatsvinden. Iedereen die lid is van de KNSB mag meedoen! 

Meer info vind je hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten